Mentor360 och Operativt Ledarskap

Mentor 360
Mentor 360 är ett affärsområde inom BraNok AB och ägs tillsammans av Gunn-Henny Dahl och Sven Järncrantz. Operativt Ledarskap är ett ledarskapsprogram inom ramen för Mentor360.

Gunn-Henny Dahl, Ledarskapscoach
Förändringsledare och entreprenör på BraNok AB som har chefs – och ledarerfarenhet från Norge och Sverige från olika ledarroller. Gunn-Henny har främst drivit organisationer i samband med utvecklings, förändrings, och effektiviseringsarbeten. Genom åren har hon genom andra lärt mycket om sig själv och blivit medveten grunderna för ett gott ledarskap. En medvetenhet hon hade önskat fanns tidigare. Gunn-Henny har också fått insikt i vad som behöver komma på plats redan från början – i det första chefs-/ledarjobbet för en lyckad utvecklingsresa.

Mer information om Gunn-Henny hittar ni på LinkedIn.

Sven Järncrantz, Ledarskapscoach
Sven har de senaste 20 åren jobbat med rekrytering av chefer och erfarna specialister. Han har hjälpt nyblivna chefer förstå grunderna i hälsosamt ledarskap, så väl som chefer på ledningsnivå att växa i ett utvecklande ledarskap. Sven har haft förmånen att coacha båda grupperna till att bli uppskattade hållbara ledare som skapar resultat.

Svens uppdragsgivare har varit och är chefer och ledare från näringsliv och offentlig sektor. Under resans gång har han även som grundare och VD utvecklat egna verksamheter.

Sven har en bakgrund från People360, Nordic Talent Professionals, Talent Management Group, Hudson, TMP Worldwide, Search Competence International inom Human Capital Management.

Mer information om Sven hittar ni på LinkedIn.

 


Mentor360, c/o BraNok AB, Siktargatan 30, 753 17 Uppsala
+46 (0)70 373 79 67 (Gunn-Henny Dahl), +46 (0)70 587 90 10 (Sven Järncrantz)
Email: [email protected]   Website: mentor360.se
 

Kontakta oss på [email protected] om du har några frågor så återkommer vi inom kort.

Close

50% ifylld intresseanmälan till vårt nyhetsbrev

Vi har ett begränsat antal platser till Operativt Ledarskap.

Registrera din intresseanmälan så återkommer vi per omgående med besked om du blir tilldelad en plats. 

Operativt Ledarskap är ledningsprogrammet som syftar till att stärka dig som modern ledare inom offentlig sektor.