Vart är du på väg och vill du dit?

ledarskapslitteratur Feb 26, 2019

Fler och fler söker meningen med livet och många letar i bokhyllan, där det idag finns ett överflöd av profeter, livskurer, psykostrategier och mystiska modeller. Dock finns det bara en fiskarpojk från Öckerö utanför Göteborg som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. 

Den har tagit honom långt. Christers goda råd är precis lika meningsfulla för en företagsledare som för en pensionär, en student eller andra vanliga människor. Vart är du på väg - och vill du dit? är Christers första bok och i den finner du summan av hans idéer, lättsamt och varsamt presenterade för dig som har båda fötterna på jorden men ändå tycker om att sväva ut ibland.

Sagt om boken:

"Har med stor glädje läst Christers bok. Det är flera saker jag gillar med boken. Att jag kan läsa boken som förälder, chef, make, man osv är ett stort plus. Boken spänner över livets olika skeden och det är oerhört nyttigt att bli påmind om de självklara sakerna som Christer berör. Saker jag vet att jag borde göra men inte gör. Tycker att Christer på ett tydligt och pedagogiskt sätt blandar sunt förnuft med vetenskap. Jag har använt tankarna och ideerna i boken både professionellt och privat. I mitt tycke är detta den bästa boken om personlig utveckling på väldigt, väldigt länge. Rekommenderar den starkt."

"Boken förändrar ens liv!"

"Mycket tänkvärd bok om livet på vad Christer kallar sunt bond förnuft. Om familjen, jobbet, privatlivet, barnen m.m. Bra sammanfattande meningar av de olika avsnitten."

"En av de bästa böcker jag läst inom ledarskap och personlig utveckling!"

ISBN: 9789147089666

Close

50% ifylld intresseanmälan till vårt nyhetsbrev

Vi har ett begränsat antal platser till Operativt Ledarskap.

Registrera din intresseanmälan så återkommer vi per omgående med besked om du blir tilldelad en plats. 

Operativt Ledarskap är ledningsprogrammet som syftar till att stärka dig som modern ledare inom offentlig sektor.